De ce Cernei nu da bani?

Sursa: ProTV

Advertisements

13 Responses to De ce Cernei nu da bani?

 1. Simion says:

  Oameni buni! Doar acum, in ajun de alegeri, ai facut descoperirea? Sa procedat Mitteran in cariera sa la fel, nu mai ajungea Presedinte!!!! Succese!!!

 2. Romanul says:

  succes domnule Cernei! Sper sa reusiti in tot ce faceti. Va admir mult din Romania!

 3. Gavril says:

  de ce?

 4. Radu says:

  si la ce pret un loc in lista din partea AMN?

 5. Mihai says:

  Oameni buni, nu incurcati branza cu laptele. AMN este practic unicul care a promovat atatea tineri. Campaniile electorale au fost si vor fi tot timpul sponsorizate, de unii sau de altii. Este regretabil faprul ca acest domn, Cernei, activ si destept sa fie tocmai al 32-lea, si este si mai mult regretabil ca in toiul campaniei electoral, Cernei sa se pronunte impotriva partidului sau. Ma intreb de ce? Chiar atat de tare vrea sa fie onorat cu functia de deputat. Poate ceilalti vor sa fie deputati ca sa schimbe siutatia tarii ?! Iar “deputatenia” nu este decat o unelta pentru a reusi sa implimenteze idealirile AMN in Republica Moldova. Zarva nu aduce la nimic bun, noi trebuie sa fim uniti si sa-i dam jos pe Comunisti. Iar posturi, Dl Cernei, cu tot dinamismul lui, o sa aiba.

 6. Mihai says:

  Si Deputat o sa fie, pentru ca AMN o sa invinga !

 7. Mihai says:

  Draga, Simion ! Mitteran a fost un presedinte de valoare. El a chistigat alegerile, stii cum? I-an sa-mi spui, te rog.

  Este adevarat, ca in perioada Mitteran francezii au accedat la multe drepturi si avantaje sociale, atatea incat natia lor a devenit un popor lenos si puturos, nu vor sa munceasca, doar asteapta sa le cad pe cont in fiecare luna ajutoare. Pot sa spun ca anume Mitteran a adus Franta in situatia in care este acum : nimeni nu vrea sa lucreze, budgetul de stat este in dificit crescator si constant, si tot socialistii au facut sistema de 35 de ore pe saptamana, platite ca 37. Cine sa lucreze? cand vrei sa te duci sa-ti cumperi o piina, nimic nu lucreaza! iar cand Sarkozy, vrea sa implimenteze reforme, francezii ese in strada si fac greve. Lor asa le place : de ce sa lucrezi daca statul iti plateste concediul de boala tot atat cat si salariul? De ce sa lucreze daca statul iti plateste ajutoare pentru apartament, Dar budgetul Statului, este sac fara fund?

 8. sanda says:

  Va fi domnul Cernei deputat!AMN are sanse mari.Acum nu i cazul de a face vilva multa.Un AMN-ist va fi bun in orisice structura a statului,fiindca in AMN se gasesc cei mai buni patrioti,cei mai harnici si cei mai omenosi.VICTORIE SI MULTA BAFTA PENTRU AMN !!!!!

 9. Radu says:

  Poate cineva sa spuna cine este dna de pe locul 12 din lista AMN? Pentru ce merite in partid (si nu numai) a fost plasata asa sus in lista, inaintea unor personalitati adevarate si cunoscute de toata lumea?

 10. alru says:

  Nu ii are?

 11. iurie says:

  tot respectul pentru cernei. acum citiva ani doar vocea sa se auzia in consiliu. bafta..,

 12. mxg says:

  Pacat de AMN. Candva era simpatic.

 13. Tincuţa says:

  Domnule Cernei, Urechean e lup bătrîn, implicarea în politică el o percepe ca pe o şansă sigură de a se îmbogăţi.N-are nici vocaţie pentru politică, nici principii şi, mai ales, morală.AMN în frunte cu Urechean nu va mai accede în Parlament. Păcat că nu înţeleg şi ceilalţi fruntaşi ai acestui partid acest lucru…Dv sunteţi din altă generaţie, de ce nu-l trimiteţi să se mai odihnească?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: