Promisiunile politice trebuiesc respectate

Sursa: Victor Nichitus (Radio NOVA)

Oleg Cernei-2

Promisiunile politice trebuiesc respectate a declarat la Radio Nova, Oleg Cernei. Cetateanul tine minte atunci cind este inselat din acest motiv este imperios necesar ca promisiunile politice sa fie respectate, atit cele care sint facute cetateanului dar si acele promisiuni pe care partidele si le fac unul altuia.
Oleg Cernei considera ca in competitia electorala trebuie sa existe un minimum de fair/play care sa le permita partidelor politice sa functioneze in folosul si spre binele cetateanului altfel jocul politic va fi perceput negativ de catre public. De asemenea Cernei sustine ca listele candidatilor la functia de deputati alcatuite de catre liderii partidelor politice trebuie sa fie facute in functie de activismul si dedicatia membrilor de partid. Intrebat daca va face parte din din lista de deputati pe care AMN o va inainta Comisiei Electorale Centrale, consilierul municipal a declarat ca deocamdata nu stie ce va decide conducerea partidului din care face parte, dar ca va respecta deciziile pe care le va lua conducerea AMN.
In alta ordine de idei, Cernei a declarat ca viitorul parlament trebuie sa schimbe sistemul electoral, optind pentru un sistem electoral mixt.
In acelasi timp Oleg Cernei considera ca viitoarea campanie electorala va fi una grea in conditiile in care nu exista aceleasi conditii de joc electoral pentru toate partidele existente in Republica Moldova. Cernei se referea ca o serie de institutii media existente acorda un plus de imagine pentru Partidul Comunistilor (n.a.)

ASCULTA EMISIUNEA

PLAY

PLAY

Advertisements

3 Responses to Promisiunile politice trebuiesc respectate

 1. ribusergiu says:

  TARLEV A VÎNDUT PÎINEA DIN ŢARĂ

  http://ribusergiu.blogspot.com/

 2. Olesea says:

  Mi-ar placea sa va vad mai relaxat si mai natural in fotografii.
  Este foarte evident faptul ca aveti o mimica si gestica oarecum incordate. Si zimbiti, e frumos a putea zimbi. Mai ales ca-i infurie pe ceilalti;).

 3. Ed___ says:

  Extraordinar este faptul ca oamenii arata ca le pasa.
  Imi cer scuze daca am spus, sau poate in numele celor care au spus ca “mamaliga nu explodeaza”.

  DAR SA STITI CEVA EXTREM DE ESENTIAL:

  NU cladirea presidentiei Rep. Moldova trebuie asediata… .
  NU cladirea parlamentului Rep. Moldova trebuie asediata… .. . .

  DACA TOT ASEDIATI CEVA, ATUNCI TREBUIE ASEDIATA cladirea Televiziunii publice (Moldova 1).

  De ce?
  PENTRU CA OAMENII DIN TOATA TARA, DIN REP. MOLDOVA NU SUNT INFORMATI IN MOD CORECT CU PRIVIRE LA EVENIMENTELE CARE AU AVUT LOC !!!!

  MILIOANE DE EST-MOLDOVENI SUNT MINTITI CU TELEVIZORUL DE MOLDOVA 1, CA ACESTE ACTIUNI ORI SUNT DE MICA AMPLOARE, ORI SUNT ORGANIZATE DE “AGENTI STRAINI” !!!!!!!

  Este absolut jignitor in ce hal a ajuns sa minta comunistii in frunte cu Voronin !!!!!
  – adica Medvedev SE IMPLICA IN TREBURILE INTERNE ALE REP. MOLDOVA (cica suverane) dar tot Rusia acuza Romania ca se implica…. Romania care de fapt NU se implica !!!!

  ESTE ABERANT UNDE SA AJUNS CU MINCIUNA !
  Oare cum pot romanii (vest-moldoevnii) sa se implice in Rep. Moldova cand granita este inchisa intre Rep. Moldov si Romania !!!!

  Oare cum poate sa se implice ROmania cu “agenti secreti” cand nici macar studentii Rep. Moldova nu sunt lasati sa treaca granita INAPOI IN PROPRIA TARA !

  Fara sa faceti cunoscut ADEVARUL si tuturor celorlalti cetateni ai Rep.Moldova, FARA sa faceti cunoscut poporului ce se intampla cu adevarat, demonstratiile nu vor avea si o finalitate care sa merite efortul.

  Trebuie ca INTREAGA POPULATIE A REPUBLICII MOLDOVA SA AFLE ADEVARUL !
  si asta se poate intampla doar daca Moldova1 si-ar face datoria de televiziune nationala !!!

  Dar cat timp este in mana abuzurilor comunistilor si a lui Voronin care o trateaza ca pe proprietatea lor, atunci poporul nu va stii adevarul despre ce se intampla si deci NIMIC NU SE VA SCHIMBA.

  Daca vreti cu adevarat SCHIMBAREA atunci trebuie ca Moldova1 sa transmita echidistant adevarul despre faptele intamplate!

  Altfel nu este decat o portavoce a lui Voronin care cu o nesimtire greu de descris, acuza liderii opozitiei de fapte grave doar ca sa para ca el este cel bun si liderii opozitiei sunt criminali, cand de fapt ADEVARUL ESTE EXACT PE DOS!

  Apropo: de ce credeti ca TOCMAI internetul in parte si telefonia mobila au fost blocate in momentul demonstratiilor ????

  ca sa nu spuneti adevarul altora si sa nu mai fie chemati si parintii copiilor la demonstratie !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: