Sinuciderea poliţiei

Sursa: Cotidianul “Timpul

Săptămâna aceasta a fost marcată de un eveniment tragic. Cazul tânărului de 29 de ani, împuşcat sâmbăta trecută de către un poliţist care nu a tras măcar un foc de avertisment înainte de a îndrepta arma spre om, a bulversat întreaga societate. Chiar şi ministrul Papuc a recunoscut că cele câteva sute de tineri care au ieşit marţi în faţa Ministerului de Interne, cerând pedepsirea vinovatului, au avut dreptul să protesteze.

Numai că ministrul consideră că vinovatul e fără de vină. În loc să-şi ceară scuze în mod public, el acuză că în spatele tinerilor stau „forţe distructive” c au scopul „de a destabiliza situaţia din Chişinău” şi de „a defăima poliţia”…
În realitate, demnitatea şi onoare poliţiei este ameninţată anume de glontele care l-a ucis pe Alexei Vlasâi şi care s-a dovedit a fi sinucigaş pentru cei care trebuie să apere legea. Chiar dacă Alexei Vlasâi avea antecedente penale, poliţistul nu avea dreptul să ţintească în el fără a trage un foc de avertisment! Nu mai vorbim de faptul că cel omorât avea grijă de doi orfani – fratele şi sora sa…
Sâmbătă, 21 martie, tinerii vor protesta din nou în faţa sediului MAI. Acţiunea e autorizată de către primăria municipiului Chişinău. Ar fi bine ca ministrul Papuc să iasă în faţa mulţimii şi să-şi ceară iertare, zicând: „Oameni buni! Şi poliţia mai greşeşte, chiar şi omoară! Iertaţi-ne, vă rog, că am greşit! Îl vom pedepsi pe vinovat!”. Dacă nu o va face, onoarea poliţiei va rămâne cu glontele sinucigaş în cap şi va fi înmormântată, ca şi tânărul ucis, la un colţ de cimitir…Advertisements

One Response to Sinuciderea poliţiei

 1. Ed___ says:

  Extraordinar este faptul ca oamenii arata ca le pasa.
  Imi cer scuze daca am spus, sau poate in numele celor care au spus ca “mamaliga nu explodeaza”.

  DAR SA STITI CEVA EXTREM DE ESENTIAL:

  NU cladirea presidentiei Rep. Moldova trebuie asediata… .
  NU cladirea parlamentului Rep. Moldova trebuie asediata… .. . .

  DACA TOT ASEDIATI CEVA, ATUNCI TREBUIE ASEDIATA cladirea Televiziunii publice (Moldova 1).

  De ce?
  PENTRU CA OAMENII DIN TOATA TARA, DIN REP. MOLDOVA NU SUNT INFORMATI IN MOD CORECT CU PRIVIRE LA EVENIMENTELE CARE AU AVUT LOC !!!!

  MILIOANE DE EST-MOLDOVENI SUNT MINTITI CU TELEVIZORUL DE MOLDOVA 1, CA ACESTE ACTIUNI ORI SUNT DE MICA AMPLOARE, ORI SUNT ORGANIZATE DE “AGENTI STRAINI” !!!!!!!

  Este absolut jignitor in ce hal a ajuns sa minta comunistii in frunte cu Voronin !!!!!
  – adica Medvedev SE IMPLICA IN TREBURILE INTERNE ALE REP. MOLDOVA (cica suverane) dar tot Rusia acuza Romania ca se implica…. Romania care de fapt NU se implica !!!!

  ESTE ABERANT UNDE SA AJUNS CU MINCIUNA !
  Oare cum pot romanii (vest-moldoevnii) sa se implice in Rep. Moldova cand granita este inchisa intre Rep. Moldov si Romania !!!!

  Oare cum poate sa se implice ROmania cu “agenti secreti” cand nici macar studentii Rep. Moldova nu sunt lasati sa treaca granita INAPOI IN PROPRIA TARA !

  Fara sa faceti cunoscut ADEVARUL si tuturor celorlalti cetateni ai Rep.Moldova, FARA sa faceti cunoscut poporului ce se intampla cu adevarat, demonstratiile nu vor avea si o finalitate care sa merite efortul.

  Trebuie ca INTREAGA POPULATIE A REPUBLICII MOLDOVA SA AFLE ADEVARUL !
  si asta se poate intampla doar daca Moldova1 si-ar face datoria de televiziune nationala !!!

  Dar cat timp este in mana abuzurilor comunistilor si a lui Voronin care o trateaza ca pe proprietatea lor, atunci poporul nu va stii adevarul despre ce se intampla si deci NIMIC NU SE VA SCHIMBA.

  Daca vreti cu adevarat SCHIMBAREA atunci trebuie ca Moldova1 sa transmita echidistant adevarul despre faptele intamplate!

  Altfel nu este decat o portavoce a lui Voronin care cu o nesimtire greu de descris, acuza liderii opozitiei de fapte grave doar ca sa para ca el este cel bun si liderii opozitiei sunt criminali, cand de fapt ADEVARUL ESTE EXACT PE DOS!

  Apropo: de ce credeti ca TOCMAI internetul in parte si telefonia mobila au fost blocate in momentul demonstratiilor ????

  ca sa nu spuneti adevarul altora si sa nu mai fie chemati si parintii copiilor la demonstratie !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: