Muşuc a fost un accident pentru CMC

eduardmusucVineri, 13 februarie. Nu credem în chestii paranormale, dar cineva ar putea să fie pus pe gînduri cosmice. Eduard Muşuc, fără să înţeleagă ce s-a întîmplat, a picat. De fapt, dumnealui, în 8 luni cît s-a aflat la cîrma CMC, aşa şi n-a înţeles care-i sînt atribuţiile. Credea că este un fel de Voronin la nivel de capitală. Îi plăceau apucăturile. Uneori dădea de înţeles că este uns şi încoronat, că nimeni nu-l poate clătina şi că, încetul cu încetul, va prelua puterea municipală în ansamblu. Prea mult s-a umflat în pene într-o perioadă prea scurtă. Sau poate nu şi-a îndeplinit bine misiunea de a destabiliza la maximum atmosfera din Primărie. Eduard Muşuc a fost un exemplu, o pildă cum nu trebuie să activeze un preşedinte de Consiliu. Nu pun mîna în foc, dar admit că vor scoate de la naftalină dosarele penale pe numele lui Muşuc. Şi senior, şi junior. Toată lumea îi ziceau să nu se creadă buric al tîrgului, să privească în lege şi în regulament, acolo e scris ce rol joacă preşedintele în CMC. Dl Muşuc era surd şi arogant. Dar dincolo de toate – nepriceput. I-am spus lucrurile acestea de mii de ori, pe alocuri poate prea respicat. Dar nu din răutate, prea evidente erau abaterile lui de la normele elementare şi de la bunul simţ. Muşuc a fost un accident pentru CMC.

Advertisements

11 Responses to Muşuc a fost un accident pentru CMC

 1. sergiu filip says:

  Dle Oleg Cernei, intuiesc, ca astfel, va autopropuneti la functia de presedinte? Chiar si daca veti fi ales, tot veti avea nevoie de votul comunistilor. Ma intreb, riscati oare sa fiti etichetat la fel cum l-ati tratat de Musuc??? Astept raspunsul

 2. olegcernei says:

  Draga Sergiu, ar fi bine ca noi sa alegem presedintele pentru fiecare sedinta, dupa principiul de rotatie. Dar vom vedea ce se va hotari la sedinta CMC.

 3. burdujan says:

  E de mirat faptul ca asa de usor a lasat postul. Doar se judeca pentru a-l mentine. Poate urzesc ceva din nou, sa faca haos la primarie inainte de alegeri. Si asa o buna parte din consilieri s-au transferat in compania electorala. Acuma mai putin de jumatate de consilieri vor fi prezenti, presedintele nu-i, PCRM l-a demis, dar nu se stie pe cine acum vor alege in loc. Poate vor bloca de fiecare data votarea sa creeze din nou situatia pe care am mai urmarit-o dupa plecarea lui Ghimpu.

 4. Dacian says:

  Sunt absolut de acord cu d-l Cernei, Musuc este o persoana incompetenta si aroganta. In plus a facut alianta cu comunistii.

 5. sergiu filip says:

  Si atunci ce se va schimba stimate Domn? Cine va raspunde de activitatea CMC? Fiecare presedinte de sedinta pe care a prezidat-o?? Ma indoiesc ca va fi asa. Cit priveste Musuc, da, recunosc, ca metodele cu care a incercat sa lucreze nu i-au placut multora. Dar, spre deosebire de “altii” nu s-a tinut de fotoliu cu orice pret doar de dragul fotoliului, (sa plece cu scandal cum au facut-o altii), si parerea mea ca cel putin stie sa plece onorabil, fara a imparti consilierii in ai nostri si dusmani. Dar din pacate, sunt oameni care din fiecare situatie vor sa profite. Deasemenea, cred ca dstra personal sunteti printre acei care vor sa profite. Atunci, imi pun intrebarea cu ce sinteti mai bun decit Musuc? Ce avantaje aveti?? Cel putin ca exemplu, vin reactiile dstra la lista inaintata de AMN. Imi pun intrebarea, oare tot asa reactie “corecta” aveati si in cazul in care erati in lista AMN ceva mai sus (6-10 spre ex.)?? Nu cred sincer. Urmarindu-va de mai mult timp, cred ca nu Va deosebiti absolut cu nimic de ceilalti politicieni. Sunteti un arogant si un bosumflat ordinar si numai politica nu faceti in interesul chisinauienilor. Vedeti paiul din ochiul altora, dar nu va uitati la birna din proprii ochi. Ca sa pretinzi ca meriti sa fii respectat trebuie sa respecti tu insuti. Astept reactia dvs.

 6. Gavril says:

  frumos 🙂
  bravo coalitiei democrate si celorlalti care au contribuit.

 7. kooman says:

  Slava ca am scapat!!!

  Insa domnule O. Cernei cu ajutor D’ra as dori sa va rog sa le transmiteti tuturor consilierilor ca noi cetatenii de rind ne-am saturat de politica si teatru de prost gust din CMC, caci cind ati fost votati , Chisinauenii isi doreau:
  – drumuri reparate,-
  – tarife nu prea mari,
  – ograzi amenajate,
  – disparitia ambuteajelor
  Chiar dra nu vedeti cum se circula prin Chisinau,
  reparati GAURILE CIT SUNT MICI SI ESTE NEVOIE DE O CALDARE DE ASFALT DAR NU ATUNCI CIND GROAPA ESTE DE 5M2 SI ESTE NEVOIE DE O REMORCA.

  VIADUCTUL CARE DUCE SPRE BOTANICA are nevoie de 4 caldari de asfalt pentru 4 borti care au aparut,
  linga calea basarabiei au aparut gropi.

 8. Fotoliul de presedinte al Consiliului Municipal Chisinau a ramas gol. Azi dimineata la radio Nova, in cadrul rubricii Dialog direct cu ascultatorii am discutat cu toti cei care au dorit sa sune despre faptul ca locul gol nu ramine mereu gol. Adica cine va fi in loc? Multi dintre ascultatorii matinali de pe 105.9 au pomenit de bine, o parte chiar si de mai putin bine, insa toti au fost de acord ca un potential candidat poate fi si Oleg Cernei. (Hi hi hi, in momentul in care scriu aceste cuvinte consilierul municipal nici nu stie ca treaba asta va fi publicata chiar pe site/ul lui)
  Chiar ma intrebam si va intreb si pe dumneavoastra cei care din cind in cind intrati si pe site/ul domnului consilier municipal Cernei, credeti ca in eventualitatea in care ar intruni majoritatea voturilor pentru a fi ales in functia de presedinte al CMC, Oleg Cernei ar face fata? Ascultatorii mei au spus ca da, argumentind ca desi e galagios citeodata (mai degraba spui adevarurile verde in fata decit sa nu le spui deloc) Cernei are o perioada buna de timp petrecuta in administratia publica si cunoaste dedesubturile cel mai bine. Voi ce credeti? (Provocare pentru Oleg Cernei in primul rind, si pentru toti cei care intra pe aici 🙂 )

 9. Radon says:

  Mai bine mai devreme, decit mai tirziu ori niciodata 🙂 As sustine candidatura Dvs la aceasta functie 😉 si nu va trebuie fotoliul din Parlament! Ve-ti face lucruri gospodaresti/ minunate/ ordinare in CMC!

 10. Victor says:

  Musuc,pe care il respect , ca specialist in IP tehnologii,a fost folosit,cu stiintsa,pentru ascunderea fraudelor celor cu MANUSI curate si denegrarea Votului Meu, pentru Chisinaul Nepotsilor mei,pentru Chirtoaca,caruia yi iert tot,ca ieste tanar,si yl astept la alta treapta cu sperantsa Neamului Meu.Nu zbura Dorine dincolo. Ymi iesti necesar aci.
  D-lui Cernei. Mersi. Cio-Banu

 11. Alex says:

  Stimate dle O.Cernei. Bugetul în sfîrşit a fost aprobat, dar cînd totuşi va începe finanţarea acşiunilor sportive, culturale ş.a.m.d. avem un şir de acşiuni sportive desfăşurate fără acoperire financiară antrenorii, arbitrii de la competiţii şi sportivii aşteaptă cu lunile remunerările cuvenite. Ce să facem?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: