2 Februarie, Oleg Cernei va tine, in incinta Primariei Chisinau o conferinta de presa: Fiecare întrebare va avea un răspuns

c_9-1Fireşte, campania electorală care demarează zilele acestea va afecta activitatea Consiliului Municipal Chişinău. Pe mulţi dintre actualii aleşi locali îi vom găsi pe listele partidelor angajate în alegeri, inclusiv viceprimarii, inclusiv şefii de direcţii sau pretori. Ei vor fi nevoiţi să părăsească provizoriu funcţiile ocupate. Asta ar însemna că apare pericolul unui vid de putere, atît în Primărie cît şi în CMC. Iată de ce trebuie să anticipăm această criză, să spunem lucrurilor şi oamenilor pe nume. Ne vom trezi că administraţia capitalei este paralizată şi, în situaţia de haos, unii vor încerca să preia puterea. Comuniştii de exemplu. Ameţeala electorată poate să provoace o destabilizare socială şi economică în Chişinău, lucru care nu trebuie de admis. Cu sau fără alegeri, oraşul trebuie să trăiască normal – să fie apă, curent, transport şi toate celelalte. Pentru asta ne-au votat chişinăuienii. Şi noi sîntem obligaţi să le onorăm votul. Şi poliţia trebuie să-şi onoreze obligaţiunile, fără a se implica în activităţi politice.

Despre toate acestea vom vorbi luni, 2 februarie, în conferinţa de presă, pe care o voi tine în incinta Primăriei Chişinău, sala de sedinte, ora 14. Aşadar, invit ziariştii la o discuţie sinceră şi la obiect. Vă dau asigurări că fiecare întrebare adresată de Dvs. va avea un răspuns, nu contează sînt fapte reale sau nişte zvonuri.

Advertisements

7 Responses to 2 Februarie, Oleg Cernei va tine, in incinta Primariei Chisinau o conferinta de presa: Fiecare întrebare va avea un răspuns

 1. Multstimatule Domn, astazi este 1 februarie 🙂

 2. vitalie says:

  Ne vom trezi că administraţia capitalei este paralizată şi, în situaţia de haos, unii vor încerca să preia puterea.

  Cu asta ce se are in vedere?
  Ca i se va lua inapoi “puterea” de la musuc?
  Sau ca i se poate lua stampila primariei lu` Chirtoaca?

 3. Oleg Cernei says:

  Va multumesc pentru reactii.

 4. Oleg C. says:

  Dle Cernei, chiar imi pareti simpatic sub aspectul curajului si temperamentului Dstra. Am cateva intrebari:
  1. Ce limbi straine cunoasteti? Cel putin o comunicare elementara.
  2. Din ce surse traiesc consilierii Consiliului Municipal? Din ce surse traiti Dstra?
  3. Ce posturi mai detineti, in afara de misiunea din CMC?
  4. Care este remunerarea Dstra in cadrul AMN?

 5. Oleg C. says:

  Va multumesc anticipat si sper (sunt sigur) ca veti raspunde sincer. Numai bine!!!

 6. olegcernei says:

  Pnetru Oleg C.,
  imi cer scuze de intirziere, dar fizic nu reusesc sa raspund promt, la unele solicitari. Deasemenea va asigur ca blogul are un autor, care sunt eu, si nu altcineva. Sunt o persoana care promoveaza transparenta in activitatea sa.Veniturile mele le-am facut publice permanent in cadrul Consiliului Municipal Chisinau si am rugat si colegii sa faca acelas lucru.Veniturile mele pentru anul 2008 sunt de 81556 lei. Pentru activitatea in calitate de ales municipal din 2007 pana in prezent am obtinut o indemnizatie de 200 lei pentru fiecare zi de sedinta si is inclusi, evident in total venituri. In cadrul partidului activitatea este pe baza de voluntariat si ea presupune implicare personala si materiala pentru a asigura o imagine pozitiva formatiunii. Despre alte detalii puteti afla in CV publicat la pagina “Despre Mine”, pe blog. Sper ca ati aflat raspunsurile dorite si daca aveti ceva nelamuriri, puteti sa ma contactati si pe Facebook, unde ma puteti prinde din cind, in cind online. Si iarasi, de ar fi ziua de 36 de ore, cred ca le-asi reusi pe toate. Merci pentru intrebare si numai bine.

 7. Oleg C. says:

  Va multumesc pentru raspunsuri!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: