In zilele de 17-18 Ianuarie 2009, Organizatia de Tineret AMN a organizat Scoala de Iarna a Tinerilor AMN la Vadul lui Voda

Sursa: AMN

La eveniment au participat 50 de tineri din toate raioanele RM, lideri ai organizatiilor de tineret AMN. In cadrul evenimentului s-au discutat aspecte ale alegerilor parlamentare din anul curent, monitorizarea lor, necesitatea participarii tinerilor in alegeri pentru schimbarea actualei Guvernari, care s-a dovedit una ineficienta.

Tinerii au avut ocazia sa discute si sa puna intrebari timp de citeva ore cu Presedintele AMN, d-l Serafim Urecheanu. In cadrul acestui dialog s-au mentionat problemele stringente care afecteaza tinerii din RM, somajul inalt in rindul tinerilor, salariile joase, dorinta de a pleca peste hotare, etc. Presedintele AMN, d-l Serafim Urecheanu, le-a comunicat tinerilor ca AMN are un sir de politici de tineret care vor fi implementate imediat dupa cistigarea alegerilor si care vor oferi mai multe posibilitati tinerilor de atrai decent in RM.

Institutul National Democratic, SUA, au prezentat tinerilor o informatie a practicii internationale de monitorizare a alegerilor parlamentare, experienta tarilor balcanice in acest domeniu.

D-l Oleg Cernei, Consilier municipal AMN, a venit in fata tinerilor cu un mesaj de sustinere si a accentuat necesitatea stringenta de a participa prin vot activ in alegerile din 2009.

Scoala de Iarna a Tinerilor AMN face parte dintr-un sir de actiuni de dialog si participare civica oferit tinerilor din toate raioanele RM.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: