Oleg Cernei i-a oferit o lectie de etica si morala Presedintelui Consiliului Municipal Eduard Musuc (Video)

Surse: Jurnal TV si Stiri AMN

Preşedintele Consiliului Municipal Chişinău (CMC) Eduard Muşuc a organizat astăzi o conferinţa de presă, la care s-a alaturat si Consilierul Municipal din partea Aliantei Moldova Noastra, Oleg Cernei. Acesta i-a oferit o lectie de etica si corectitudine lui Eduard Musuc.

Oleg Cernei l-a acuzat pe Musuc de promovarea cumatrismului in administratia publica locala, aducind ca exemplu cazul vice-primarului Igor Lupurciug,care este finul lui Eduard Musuc.

Mai jos va invitam sa vizionati inregistrarea video de la aceasta conferinta de presa.

line

Aici puteti asculta reportajul cu mine dat la Vocea Basarabiei, emisiunea “Rostul Zilei” cu mai multe detalii de la Conferinta de Presa a Domnului Musuc din 22.12.08 Acceseaza link

line

Citeva comentarii de pe situl JurnalTV, referitor la Conferinta de Presa de mai sus:

4. Viat

22 Decembrie, 19:04

Bravo Cernei, Musuc este un ratacit care pentru a nu fi judecat nici el si nici tatane-sau se lasa santajat de comunisti. Dupa ce pleaca comunistii va trebui atras la raspunedere penala si pentru ilegalitatile incriminate de comunisti, dar si pentru abuzurile de care da dovada acum

5. ana

22 Decembrie, 19:06

Dl.Cernei este cel mai indicat sa detina functia de Presedinte al Consiliului Municipal.

6. ahile

22 Decembrie, 19:08

Bravo cernei esti un adevarat erou al natiunii!jos musuc

7. vica

22 Decembrie, 19:08

Trebuie de pus la punct acest aventurier comunist, si de promovat oameni de valoare cum este Cernei,Tanase s.a.

8. Dreptate!

22 Decembrie, 19:09

Frumos la pus la punct pe muSSuc,Oleg Cernei.BRAVO!!!

9. dorin

22 Decembrie, 19:11

Cine ar vorbi de cei 7 ani de acasa, acest puscarias si tradator Musuc.Dl Cernei este un profesionist si un model de activitate in serviciul comunitatii.

10. Dreptate!

22 Decembrie, 19:17

Mam uitat inca o data reportajul. BRAVO CERNEI!!! Toata ziua m-as uita cum il puneti la punct pe mustuc!!!

11. Tora

22 Decembrie, 19:40

Bravo domnule Cernei. Întodeauna am spus că acest domn este unul din acei care face imagine buna AMN-ului atat in consiliu municipal cat si in general. Îl respectat de cand l-am vazut prima data desi personal nu l-am cunoscut, desi mi-as dori, pentru că e un om care stie ce spune, simt in el un bun politician, cand spun asta nu vorbesc de curat in fata legii (de astia chiar putini, daca exista) ci om competent care isi merita locul. Eu cu placere l-as vedea in Parlament. Succese domnule Cernei, fiti sovistea lui Musuc in continuare.

12. Damian

22 Decembrie, 19:48

Cernei e Bravo! Adevarat Barbat. Mai întîi se apropie de Musuc, îi strînge mîna, pe urma îi spune în fata tot ce crede despre el! Ceea ce mi-a placut e ca atunci cînd Musuc i-o zis ca “s-a cocotat”, Cernei a venit si mai aproape de Musuc, l-a privit în ochi si i-a zis ce are de zis. Cernei trebuia sa fie Presedintele CMC-ului: Patriot, Vertical si Onest!

13. spar_tek

22 Decembrie, 20:00

RESPECT PENTRU O.CERNEI

14. Expert

22 Decembrie, 20:05

Ca sa intelegeti ce studii are Musuc, rugati-l sa prezinte diploma. O sa fiti surprinsi cind veti afla ca are o diploma de la o unversitate care de mult nu mai este si nu se stie daca a fost in general. Alte studii baiatul nu are. Daca nu ar fi fost banii tatalui sau ar fi ramas un nimic.

15. fish

22 Decembrie, 20:08

Bravo domnule Cernei in sfarsit l-ati pus pe Musuc in calosi

17. C..

22 Decembrie, 20:40

“Populism ieftin” foarte corect, sper ca toti au inteles asta. Bravo Oleg Cernei. Eduard Muşuc si Comunistii nu respecta legea si trebuie dati afara de la conducere.

18. Ala

22 Decembrie, 20:48

Domnule Cernei ati fost tare de tot. Vai ce de mult mi-a placut. am ras cu cea mai mare placere. Bravo de mii de ori. Asa de bine ca v-ati apropiat si l-ati intimdat ca nu mai mult de zambet nu a putut scoate mai mult. Si despre cumatrii oho. chiar ati lansat-o pe bune. Sa stii babele Chisinauului acest detaliu, ar face mare prapad.

19. C..

22 Decembrie, 20:52

Bugetul municipal si asa are deficituri. De ce aceste compensatii nu sunt date din bugetul statului, noi platim impoztele in bugetul statului nu in a cel al municipiului. Musuc vrea sa falimenteze municipiul ca ea sa-si vinda teritoriile ca apoi comunistii criminali deja sa privatizeze pe banii furati.

21. inginer

22 Decembrie, 21:10

Eu am salariu de 1300lei da sefii mei,toti trecuti de 70ani,au pensie nu mai mult de 1000lei da salarii 4000-5000lei si Musuc spune ca lor trebue de acordat automat compensatii!

22. locatar

22 Decembrie, 21:40

primarul si o parte din consilieri au avut intentie foarte buna, dar au fost incurcati sa-si duca ideea pana la capat. de ce un pensionar (ba chiar foarte multi dintre pensionari) ar trebui sa aiba compensatie si eu, un tanar, nu. Eu nu am locuinta, traiesc cu chirie, pensionarul are locuinta si a primit-o gratis. Multi din pensionarii astea au copii in chisinau, care au afaceri, apartamente. Eu insa sint nevoit sa lucrez pentru mine si sa hranesc din impozite si pe acesti pensionari. Vreau sa fiu inteles corect, compensatii trebuiesc acordate numai pensionarilor care intradevar au nevoie de ele, da nu la toti mancaii, veterani sovietici, venetici improprietariti pe spatele nostru, mancai de impozite si beneficii, parinti de copii afaceristi si tilhari.

23. Harcea-Parcea

22 Decembrie, 21:50

Deatita ca trebuie sa-ti hranesti parintii, caci ei nu pot munci, iar statul garanteaza fiecarui pensionar venit stabil…tu insa esti tinar si poti munci, ori ti-e lene…?

24. stefanel

22 Decembrie, 22:12

Sunt de acord cu “locatar” de ce eu trebuie sa muncesc pentru aşa numiţi eliberatori care au pensia de 4000 de lei, care nu vor sa înveţe o boaba in romana? Am in scara o gramada de acestea, au si maşini si câteva apartamente. Eu in schimb trebuie sa muncesc o viată sa-mi fac un colt al meu….Dar, mă impun sa le plătesc căldura.
Vrea sa fie dreptate!!! Daca are de unde sa fie bun si sa se alinieze cu toţii, daca nu are de unde toată stima si respectul, sa-l ajutam cu ce putem.
Sincer, îmi place de acest Cernei. Ce băiat bravo este. Jos pălăria.

25. Europa

22 Decembrie, 22:19

De-am avea mai multi ca Cernei, fiti siguri ca MD ar intra în UE în doar cîtiva ani! Il vad pe Cernei alaturi de Chirtoaca în idei si actiuni!

D-l Cernei este si un tata bun, un bun familist, un bun patriot. D-l Cernei, sa traiti. Sa va binecuvânteze Domnul familia. Sa avem cîti mai multi patrioti din astia.

Bravo!!!!!

26. RauL

22 Decembrie, 22:28

mai multi oameni ca domnul Cernei,Bravo!

27. Jos Comunistii

22 Decembrie, 22:31

Bravo cernei. Succes mult in continuare si multa sanatate

28. Gicu

22 Decembrie, 23:04

Respect pentru Lcatar…sunt de partea lui

29. Vertical

22 Decembrie, 23:05

Dl Cernei merita respect pentru curaj si perseverenta. Cine mai are curaj sa-l “prinda” la colt pe Mutuc ? Unde sunt consilierii democrati? Nu vad oare o cauza comuna?

30. Justice

23 Decembrie, 00:43

Ceea ce-mi place e atunci cînd d-l Cernei îi spune ” nimeni nu te-o delegat ” (minuta 2:45). Deci, de la “dumneata” trece la “tu”. Si îi mai spune si “Musuc” (nu “d-l Musuc”). Se vede ca nu-l respecta pe acest Muscuc. Si i-o arata deschis. Bravo, d. Cernei!
Cînd Musuc nu mai are argumente, gaseste reprosuri de morala si educatie: “sapte de ani de acasa”. Da oare el îi are, procedînd cum procedeaza?
L-am mai vazut pe Musuc adresîndu-se unei Doamne (care putea sa-i fie mama dupa vîrsta), tratînd-o de “pacient ” al Spitalului. Argumente de om slab de înger! Barbat??? Nu cred, daca loveste în cei mai slabi (în femei). Iar cînd nu are ce spune, zîmbeste ca “maiskaia roza”.
Of, of,of, Musuc-ule- Mucule!!! Esti Mucul Comunistilor! Numai ca eu, (asta-i problema !), n-am pe cine-mi sufla mucii!

31. super 100%

23 Decembrie, 00:50

bravo dl.cernei,aveti 100% dreptate,din cauza la asa ticalosi ca musuc si se produc asa mizerii in tara ca cum ar fi:minciuni,prostii,cumatrism si banditi…………stai musucel,caci nu tia mai ramas mult,si vei simti la fel aceea ce a simtit si tatito,care a furat si imediat a fugit ca musca de pe cica………………..

32. tanassy

23 Decembrie, 01:50

Cernei -mujik! Fara de el viata noastra ar fi mai trista!

33. petrucyo

23 Decembrie, 01:53

inca vreo 50 de “barbati” alde Cernei si va rasari soarel p/u Moldova!!!

34. Petru

23 Decembrie, 03:37

Bravo D-l Cernei, continuati in acest mond si veti fi stimat si onarat de toti oamenii de buna credinta.

35. revolutie

23 Decembrie, 03:48

Oameni buni, cam o sa puta a o revolutie in Moldova curind! Eu ies la revolutie! Mai bine mort pentru viitorul copiilor mei , de cit mort de foame din cauza lui Voronin! Ginditiva bine oameni buni!

36. Sergiu

23 Decembrie, 08:33

Oleg Cernei este o persoana competenta. Imi amintesc greva condusa de el in 1996 la care am participat fiind student. Am avut un scop atunci si l-am obtinut, in mare parte datorita lui. Este tinar si energic si cred ca are un viitor politic. Cit priveste Adik, pai cite procente au votat pentru el la alegerile locale? Pur si simplu comunistii au gasit un “Tap al Ispasirii” si fac acum circ. Doar este clar ca buna ziua ca PSD-ul nu vede parlamentul in 2009. Astfel ca sa evite mai multa ura comunistii au si dat de Musuc.

37. George

23 Decembrie, 10:06

Bravo dl Cernei si sper sa fiti si incontinuare asa de activ ca acum in apropierea alegerilor

38. Pqatria

23 Decembrie, 10:25

BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,BRAVO- Cernei,.

39. vaseascrum

23 Decembrie, 10:29

jos musuc si altii ca el tra datori lingai farisei

40. Lumina

23 Decembrie, 10:52

Musuc îi spune lui Cernei “v-ati cocotat”! Spune si el la altii ceea ce i s-a reprosat lui. Doar el e cel care sta ilegal în scaunul CMC-ului. El e “cocotatul”, nu Cernei!

D-l Cernei, Bravo de o suta de ori!!! N etrebuie oameni ca D-voastra!!!

44. Viktor

23 Decembrie, 14:38

Foarte corect a spus dl Cernei!!! Musuc nu poate reprezenta si prin urmare nu poate nici sa vorbeasca din numele CMC. Am o parere ca Musuc singur nu este bucuros de situatia in care s-a pomenit. Dar astfel li se intimpla de obicei celor slabi

Advertisements

11 Responses to Oleg Cernei i-a oferit o lectie de etica si morala Presedintelui Consiliului Municipal Eduard Musuc (Video)

 1. veronica rabei says:

  Nu ne ramine decit sa ne alaturam compatriotilor nostri care au vazut in d.Cernei un fiu al neamului, un luptator cinstit si demn pentru a ocupa un post de conducere in aceasta tara ce duce lipsa de asa oameni. Bravo, d.Cernei!

 2. cumatru says:

  he he tre mai des de dat peste coarne domnului Musuc 😉

 3. Voulou says:

  Dle Cernei, sunteti bravo..

  Ce naiba cautati in AMN? Luati-va chestiile si mutati-va la PLD. Acolo sunt oameni ca dvstra, nu la AMN.

 4. Viorel says:

  Bravo Domnu Cernei!
  Jos lingaul si pupcuristul Musuk. El inca nici nu-si imagineaza ce-l asteapta in campania electorala. O sa-l supere rau de tot cosmarurile noaptea. Las sa stie cine e Oleg Cernei si sa-i tremure strampii cind se va ciocni cu el la primarie. A dorit putere, poftim primeste si rabda.

 5. Alex Cozer says:

  Domnule Cernei, dumneavoastră în general sunteți un erou al întregii municipalități. Fără dumneavoastră programale de știri ale televiziunilor ar fi fost lipsite de orice farmec. Iar acum, deja și blogosfera va avea mai multă sare și piper ;). Ce să mai…AMN-istul care simte cel mai mult apropierea alegerilor. Parcă și Urechean se inspirase de la dumneavoastră ieri, la bustul lui Eminescu, dar cum nu știa nicio poezi, iar a dat-o-n bară. Ar trebui să ia exemplu de la colegul Oleg Cernei :).

 6. Andrei Savca says:

  un minciunos cu 13 feti shi foarte populist …..

 7. max says:

  haha… mama ce la-ti mai dres …. a bilbiit trei cuvinte si asta ia ft toata explicatia. Tinetio tot asa avem nevoie de oameni care isi fac profesionist treaba ….

 8. Sergiu says:

  D-le Cernei, sunteti BRAVOOOOOOOOO. Am ramas socat de calmul si corectitudinea cu care l-ati pus in cofa pe “dolofanul cu ruj in obraji”. Jos palaria.

 9. Raduc92 says:

  Domnule Cernei , într-un interviu aţi spus că comuniştii vor să-l dea jos pe Muşuc , dar de ce ? nu cu ajutorul lor a ajuns el în această funcţie ?

 10. Roman says:

  D-le Cernei, sunteti un exemplu, tineti-o tot asa si infruntati gruparea comunista din CMC! sunteti o forta politica si meritati sa aveti o functie in tara dupa alegerile din 2009. va urez succes in activitate de ales local in continuare, si infruntati-l mai des pe Musuc, ca sa se duca de unde a venit mai repede! Bravo!mi-a placut mult.sunteti un politician profesionist, care stie si isi face datoria cu responsabilitate.

 11. olegcernei says:

  Pentru Raduc92.

  Musuc va fi demis pentru faptul ca nu a putut crea o dualitate de putere la nivelul municipiului Chisinau, incat sal izoleze pe primar si fractiunile democratice ale consiliului municipal. Deasemenea existenta conflictelor de interese intre comunisti si social-democrati privind atribuirea de terenuri de pamant, si alocarea de resurse financiare companiilor de constructii ale umanistilor si pepecedistilor. Deasemenea prin formarea aparatului presedintelui CMC, dechiderea contului bancar si sigiliu separat ale acestui aparat au dus la, intarirea pozitiei personale ale lui Musuc in defavoarea comunistilor. Acestea ar fi cateva din motive de revocare din functie a acestui mic consilier Musuc.

  Va multumesc pentru intrebare!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: