Alianta Moldova Noastra a organizat un miting de protest in fata parlamentului (Video)

Stire preluata de la Stiri AMN

AMN
Membrii AMN

Membrii Organizatiei de Tineret a Aliantei “Moldova Noastra” a organizat astazi dimineata un miting de protest in fata Parlamentului, pentru a spune : “Adio Parlament comunisto-frontist”.
In timp ce comunisti si ppcd-isti se felicitau reciproc pentru “reusitele” lor grandioase, sub geamurile parlamentului tinerii scandau: “Rosca si cu Vova, ati vindut Moldova”.
La protest a participat si Oleg Cernei care a declarat ca : « In tara aceasta conduce doar un singur om. Voronin a instaurat o dictatura ». Referinduse la actualul parlament, Oleg Cernei a declarat ca : « cu toate ca suntem o tara parlamentara, actualul presedinte al parlamentului Marian Lupu a ramas singur ca un cuc, nu are nici o putere, nu are abilitati si nici capacitati de a se impune in conditiile prevederilor constitutionale ».

Reamintim ca sedinta finala a sesiunii Parlamentului Republicii Moldova a fost ignorata in semn de protest de toate Fractiunile si de deputatii neafiliati, cu exceptia grupurilor comunist si ppcd-ist. In mod simbolic, coalitia ros-oranj, au ramas sa incheie impreuna aceast mandat legislativ, pe care l-au expoatat colaborand cu cinism, in interese de grup si in detrimentul celor nationale dintre care primul este integrarea europeana. Spre sfirsitul protestului, tinerii au urat guvernarea comunist-pppcd-ista.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: