Alianta Moldova Noastra a protestat a doua zi consecutiv impotriva privatizarii frauduloasa a bunurilor statului de catre guvernarea comunista (Video)

Artcicol preluat de la stiri AMN

Membrii AMNAstazi, Alianta Moldova Noastra a cerut din nou, Guvernului sa stopeze procesul de privatizare a intreprinderilor de stat la preturi simbolice. Oleg Cernei, a declarat celor prezenti la protest « comunistii au scos la privatizare Intreprinderea de Stat « Viorica Cosmetic », magazinul UNIC si alte bunuri ce sunt evaluate de experti independenti la zeci de milioane de euro. De aceea noi cerem Guvernului R. Moldova sa stopeze acest proces de privatizare si de instrainare a patrimoniului deoarece ei au facut acest spectacol, noi vindem, noi cumparam , pentru a sustrage atentia opiniei publice inainte de campania electorala ».

La protest a mai participat si Valentina Sturza, Presedintele Asociatiei Fostilor Deportati din R. Moldova, care a invinuit actuala guvernare comunista de « vinderea bunurilor la care a muncit intreaga tara si datorita carora comunisti isi vor mai umple buzunarele stiind ca in curind nu vor mai fi la guvernare » . Alexandru Lipcan, deputatul AMN in parlament a adus exemplu privatizarii « Air Moldova », care inainte de a fi scoasa la privatizare a primit din partea statului alocatia necesara pentru procurarea unui avion.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: