Oleg Cernei câştigă un proces în instanţă împotriva SA Termocom şi îl acuză pe Dionisie Antocel de abuz în serviciu

Sursa: UNIMEDIA

termocomOleg Cernei, a câştigat un dosar în instanţa de judecată împotriva SA Termocom, care deconectase blocul unde locuieşte şi consilierul AMN. Judecătoria Economică a dat câştig de cauză consumatorilor, care solicitau achitarea de către SA Termocom a unor despăgubiri în valoare de zeci de mii de lei. Consilierul municipal nu s-a mulţumit cu rezultatul obţinut şi susţine că a mai depus o plângere pe numele lui Dionisie Antocel, pe motiv de abuz în serviciu.

După ce blocul în cre locuieşte a fost deconectat de la agentul termic, Oleg Cernei, consilier AMN, a declarat că “este o încălcare a dreptului pentru consumator, odată ce aceştia nu au datorii. Plus, am impresia că aici este vorba de altceva, odată ce acest bloc se află sub tutela APLP, unde activez şi eu.”

Conform sursei citate, procedura constă că APLP este datoare să pregătească şi să semneze paşaportul tehnic, apoi prezentându-l către Termocom, care este dator să informeze gestionarul cu trei zile înainte de a conecta sau de a sista agentul termic.

După ce au fost deconectaţi fără a fi anunţaţi, gestionarii blocului au sesizat procuratura şi a solicitat efectuarea unei anchete penale la Judecătoria Economică prin care au solicitat „ de a încasa în beneficiul APLP despăgubiri în sumă de 20 mii lei pentru fiece zi de neexecutare a obligaţiunii din partea Termocom”.

Judecătoria a examinatcauza în regim de urgenţă şi a dat caz de câştig gestionarilor blocului. De asemenea, consilierul a mai zis că au mai înaintat şi o plângere pe numele lui Dionisie Antocel, pe motiv de abuz în serviciu.

Precizăm că la 29 octombrie gestionarii blocului au primit paşaportul cu semnătura lui Dionisie Antocel, unde se anunţă conectarea la căldură.

Directorul SA “Termocom” nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia creată.

UNIMEDIA precizează că în blocul de pe strada Coca 17 sunt 164 de apartamente, cu 465 locatari.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: